lauantai 10. maaliskuuta 2018

Lumi peittää rakennuksia

Vähän jännitti, miten käy uuden ja vielä käyttämättömän kasvihuoneen talvella. Kestääkö suuret ikkunat ehjinä ja miten käy katon kennolevyille.

Hyvältä näyttää ainakin tähän mennessä. Katon 6 millin paksuiset levyt ovat kestäneet hyvin. Levyt on niin liukkaita, että lumi putoaa itsestään alas eikä kerry paksulti katolle. Kun vertaa ulkovaraston huopakattoon niin eron huomaa.
Kasvihuone talven kourissa

Ulkovarasto pehmeässä lumivaipassa

2 kommenttia:

  1. Hieno uusi kasvihuone. Tuollainen itse rakennettu näyttää kyllä niin paljon paremmalta kuin kaupan valmiskasvihuoneet. Minullakin on ollut ongelmaa lumen kanssa, räystäille on kertynyt sen verran jäätä, ettei lumi ole päässyt itse valumaan alas. Monesti olen kyllä itse putsaillut lumia, mutta siitä huolimatta yksi kennolevy on luiskahtanut paikaltaan.

    VastaaPoista
  2. Itse rakentaen saa juuri sellaisen kun haluaa. Aikaa se kyllä vie ja tarvikkeetkin (maalit, ruuvit, kennolevyt yms) maksaa. Mutta jos tekee itselleen niin se kannattaa.

    Kevätaurinko onneksi jo lämmittää välillä ja kattolumet saa kyytiä.

    VastaaPoista

Kärhöjen kukintaa

Jalokärhöt ovat yksi kesän ihanuuksista. Niiden kukintaa odottaa ja sitten sitä saakin ihailla tosi pitkään. Onneksi on tullut istutettua ...